Bekers naar de coach

Van 2005 tot en met 2011 deed de administratie mee aan het Burgers Ergon-zaalvoetbaltoernooi. 2011 was ook het laatste jaar, want moedermaatschappij Heijmans vond het organiseren van een voetbaltoernooi onzin. Hoe het ons in die jaren verging, heb ik hieronder beschreven.

In 2005 debuteerde ons team ‘under control’ en werden we vierde. Omdat we zo aardig waren wonnen we de fairplay Cup.

2006 was niet zo’n succes, maar 2007 werden we tweede! Verloren we na strafschoppen (1-1) Bij het selecteren van nieuwe medewerkers vroegen we altijd naar de voetbalkwaliteiten. 

2008 4e. Halve finale en kleine finale verloren we met strafschoppen. 

In 2009 waren we heel goed, maar in de halve finale ging het weer mis. Na een vlotte achterstand, timmerde de tegenstander het doel dicht. We kwamen er niet door. In de kleine finale waren we weergaloos tegen Amsterdam 5-0. Dus werden we derde.

In 2010 ging het toernooi om onduidelijke redenen niet door. Maar in 2011 waren we weer van de partij. We hadden in de tussentijd steeds goede voetballers op kantoor gehad. Zelfs een talent van Vitesse. De exmedewerkers gaven gehoor aan onze oproep om mee te doen. Hierdoor veroverden we na een spannende finale de grote beker.

De bekers uit 2005 en 2011 staan nu bij de coach.

Hertog Jan

Een mooie fles Grand Prestige 2016 10℅ ligt vanaf vandaag te rijpen in de kruipruimte onder ons huis. Het schijnt dat je dit bier wel 30 jaar lang kan bewaren. 

2016 10 ℅ gekocht op 18-10-2016 te Arcen 

Knipperlicht kapot

Zaterdag raakte ik net het randje van mijn uitrit. De motor kantelde iets te veel waardoor hij omviel. Ik kan 260 kg niet tegenhouden. Volgens vrouwlief ben ik niet sterk genoeg voor deze motor. Daar kan ik het dan maar mee doen. 

Als hij valt is er ook altijd schade. Eigenlijk zouden valbeugels wenselijk zijn maar die kosten me te veel.

Nu maar even naar TopMoto om er een nieuwe op te laten zetten.

Cruijff-boek

Wie wil dit boek lenen? Ik heb het ebook van de autobiografie van Johan Cruijff die in maart overleed kunnen bemachtigen. Mocht iemand dit boek willen lenen, stuur me dan een persoonlijk bericht via Twitter.

Openbare WOZ-waardes

Sinds 1 oktober 2016 zouden de WOZ-waardes openbaar zijn. In ongeveer 25% van de gevallen is dit ook mogelijk.

Dat is natuurlijk zwaar onvoldoende. Er zijn gelukkig alternatieven. Nu ik de waardes weet kan ik onderzoeken of huizen niet te duur worden verkocht. Zo is er een huis aan de Soerenseweg in Apeldoorn dat aangeboden wordt voor € 1 345 000,–. De WOZ-waarde is slechts € 985 000,–. 
Of de vraagprijs is 35% te hoog. Of de gemeente taxeert dure huizen veel te laag.
Ik weet het niet en ik kan het ook niet goed uitzoeken, maar het valt me op en het lijkt me het onderzoeken waard.

GP Japan

Max Verstappen staat tweede en ik heb de schotel weer gericht op de Astra om RTL te kunnen ontvangen. Hopelijk komt hij op het podium. Jammer van die Werbung tussendoor, maar je moet er wat voor over hebben.